Logo
Одштампајте ову страницу

Резултати конкурса: Који су најбољи научни пројекти у Србији

Оцените овај чланак
(1 Глас)

ccieceeeeeeeИмају ли млади научници у Србији решења за смањење производње метана? Какве новине предлажу домаћи истраживачи када су у питању материјали будућности? Који су предлози младих српских иноватора за безбедну употребу пестицида? Размишљају ли изумитељи у Србији о алтернативама за пластична паковања?

 

Ко ће добити пола милиона динара за развој сопственог научног решења и ко су најбољи млади научници и иноватори у Републици Србији?

 

То ћете сазнати у четвртак 20. септембра када у београдском Стартит центру, са почетком у 9 часова, буду саопштени резултати BASF Start-up Science конкурса за бесповратно финансирање научно-истраживачких пројеката најбољих младих научника и иноватора у Србији.

 

Конкурс са новчаним фондом од 875.000 динара организује немачки BASF под покровитељством Кабинета министра задуженог за иновације и технолошки развој у Републици Србији.

 

Свечаној церемонији ће присуствовати: Ненад Поповић, министар задужен за иновације и технолошки развој у Републици Србији, др Томас Нарбесхубер, потпредседник компаније БАСФ за Југоисточну Европу, др Маркус Болд, директор Цхемоватор-а, БАСФ-овог стартап инкубатора из централе у Немачкој, Симон Франко, извршни директор БАСФ-а за Словенију, Хрватску и Србију као и универзитетски професори и други представници стручне и академске јавности.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 19 децембар 2018 11:43
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015