Кућа Добрих Вести

Login

Две титуле Кикинђанима на Купу младих

Оцените овај чланак
(0 гласова)

najboljijuniorikupmladihПАНЧЕВО - Стрељачка дружина “Панчево 1813”, припремајући се да догодине прослави велики јубилеј, 200 година успешног рада, организовала је Куп младих. Пушком победили су Крагујевчанин Милош Ивановић и Сања Вукашиновић (Јединство, Стара Пазова), док су пиштољем најпрецизнији били Душан Латиновић и Марија Блажић (обоје Кикинда).


Помогао је Секретаријат за спорт и омладину Војводине, а гађало се по новим правилима која ће ступити на снагу од 1. јануара идуће године са бучном музиком и навијањем публике.

У квалификацијама се пуцало по две серије по десет дијабола у све четири категорије јуниора и јуниорки стандардном ваздушном пушком и пиштољем. Потом су одржана и четири финална меча са по осам најбољих.У финалу је после сваког хица испадао стрелац са најлошијим поготком, тако да је на крају остао само најбољи. По троје најуспешнијих су добили дипломе, медаље и новчане награде а победници и уметничке слике.

Ово такмичење биће спроведено традиционално сваке године првог викенда новембра поводом Дана Панчева, а следеће године и поводом јубилеја 200 година дружине и 860 година од оснивања града Панчева.

Пласмани – ваздушни пиштољ, јуниори:

1. Душан Латиновић (Кикинда),

2. Филип Здравец (Тења),

3. Леон Лука Целић (Тења).

Јуниорке:

1. Марија Блажић (Кикинда),

2. Марија Бубало (Панчево),

3. Јелена Томић (Кикинда).

Ваздушна пушка - јуниори:

1. Милош Ивановић (“Чика Мата”, Крагујевац),

2. Вукашин Бојић (Младост, Инђија),

3. Лука Лековић (Нови Сад).

Јуниорке:

1. Сања Вукашиновић (Јединство),

2. Јована Милашиновић (Нови Сад),

3. Тијана Коларик (Панчево).

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 05 новембар 2012 14:59
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија