Logo
Одштампајте ову страницу

"УдруЖене за знање"

Оцените овај чланак
(1 Глас)

znanjeudurzeneeeeeНадамо се да сте добро, и да сте се прилагодили новонасталим околностима, прешле на рад од куће или предузеле друге мере заштите од вируса.

 

У међувремену, уколико вам обавезе дозвољавају, позивамо вас да погледате веб сајт и да се прикључите иницијативи "УдруЖене за знање" као добровољној научној, уметничкој и стручној платформи академских радница и радника Србије, кроз коју ће се остваривати два главна циља:

 

побољшање позиције жена у оквиру система високог образовања у Србији

побољшање академског рада у целини

 

Уколико сте сагласне са основном идејом и принципима рада Иницијативе (о чему се детаљно можете информисати на веб сајту), придружите се Иницијативи, попуњавањем Приступнице која се налази ОВДЕ.


 

Ако сматрате да међу вашим колегиницама/колегама има заинтересованих да се придруже Иницијативи, осећајте се слободно да им проследите ово писмо.

 

Постоји тенденција да Иницијатива добије и званичну подршку Конференције универзитета Србије (КОНУС), у оквиру које би био формиран Одбор за родну равноправност, а затим и реализоване активности на универзитетима у Србији с циљем унапређења родне равноправности.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено петак, 27 март 2020 23:18
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015