Logo
Одштампајте ову страницу

Влада одобрила 500 милиона динара субвенција за науку

Оцените овај чланак
(2 гласова)

sednicavladesrbijeБЕОГРАД - Влада Србије данас је одобрила 500 милиона динара субвенција за развој научноистраживачке и иновационе делатности, промоцију науке и сигурност нуклеарних објеката у Србији, објављено је на сајту Владе Србије.

Тај износ је предвиђен Програмом распореда и коришћења средстава за субвенције јавним нефинансијским предузећима и организацијама за 2013. годину, који је Влада данас усвојила.

Влада је усвојила и мишљења о амандманима на Предлог закона о ефикасном коришћењу енергије и на Предлог закона о посебним условима за упис права својине на објектима изграђеним без грађевинске дозволе.

Мишљења о амандманима на те предлоге закона упућена су Скупштини Србије.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 11 март 2013 14:02
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015