Logo
Одштампајте ову страницу

Конкурс за доделу националних стипендија „За жене у науци“

Оцените овај чланак
(4 гласова)

zeneeeeeeeeБЕОГРАД - У току је конкурс за доделу националних стипендија у оквиру програма „За жене у науци“, намењен младим научницама у Србији.

Рок за пријаву је 31. јануар 2014. године, а биће додељене три стипендије, свака у износу од 5.000 евра.

Детаљне информације о томе како се пријавити, укључујући пријавни формулар и општа правила конкурса, могуће је наћи на интернет адреси www.zeneunauci.co.rs.

На конкурс се могу пријавити жене до 35 година, које се баве научним истраживањима у области природних наука и тренутно су на докторским студијама, или су их већ завршиле, а услов је и да свој научно истраживачки рад спроводе у Србији.

Стипендије које имају за циљ да подстакну даље научно и професионално усавршавање, део су глобалног програма „За жене у науци“ који постоји у више од 50 земаља широм света.

У нашој земљи овај програм се, од 2010. године спроводи у сарадњи Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Националне комисије за сарадњу са UNESCO и компаније L’Oréal Balkan.
                                                                                                 Извор: Кућа добрих вести/zeneunauci.co.rs


Последњи пут измењено петак, 03 јануар 2014 13:39
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015