Logo
Одштампајте ову страницу

Желите ли да учествујете на Фестивалу науке у Београду?

Оцените овај чланак
(20 гласова)


FN2013БЕОГРАД - Ових дана је објављен конкурс за учеснике осмог Фестивала науке у Београду који ће бити одржан од 4. до 7. децембра 2014.

Организатори овог фестивала су позвали све заинтересоване институције, удружења, организације и појединце да се пријаве за учешће на предстојећој манифестацији. Конкурс је отворен до 20. августа 2014. године, а најзанимљивији, најобразовнији и програми са неким до сада невиђеним идејама ће бити представљени публици на ФН 8.0 (за коју се очекује да ће премашити прошлогодишњих 31.000 људи).

foto: Festival nauke

фото: Фестивал науке

Уколико желите да будете део тима младих (нарочито духом) научних комуникатора из Србије и остатка Европе, можете конкурисати за учешће на ФН 8.0, тако што ћете преузети пријавни формулар са адресе festivalnauke.org и попуњеног га послати на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .
Прошле године је Фестивал науке у Београду окупио 450 научника из 42 институције у Србији и госте из осам европских земаља. Ове године се очекује још већа екипа, неки нови садржаји и још боља забава.

foto: Festival nauke

фото: Фестивал науке

Организатори су програм Фестивала науке поделили на неколико целина. Ви можете учествовати на ФН 8.0 са занимљиво обрађеном презентацијом одређене научне области, радионицом за децу, научним шоу програмом, поставком у виду изложбе о научнику, научном експерименту и/или научним заниљивостима или одржавањем научно-популарног предавања или дебате.

Више информација о конкурсу можете видети на festivalnauke.org. Уколико имате неких питања и сугестија, можете их слати на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , а пуно информација о Фестивалским програмима можете видети у фото и видео архиви.

фото: Јован Марков

фото: Јован Марков

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 04 јул 2014 19:02
Јован Марков

Ученик је четвртог разреда Математичке гимназије. Аутор је и један од координатора Школског фестивала науке у својој бившој основној школи “Деспот Стефан Лазаревић” у Београду. Повремено сними и постави понеки видео на свој YouTube канал: youtube.com/user/jovanmjunior који је посвећен популаризацији науке. Аутор је блога: jovanmarkov.wordpress.com.

У седмом разреду се заљубио до ушију (и преко) у Петницу, за време Летње научне школе. Полазник је Зимског кампа физике у Сокобањи и семинара физике у Истраживачкој станици Петница. Сарађује са Центром за промоцију науке, Фестивалом науке у Београду, Институтом за молекуларну генетику и генетичко инжењерство, Регионалним центром за таленте Београд2,... Добитник је стипендије “Млади таленат у области науке” у оквиру избора “Личност животног стила 2012.” у организацији Фабрике добре енергије. Воли да се дружи по републичким такмичењима из физике, математике и хемије. У слободно време излази са друштвом, вози бицикл, чита књиге, осмишљава и прави експонате за фестивале науке... (прича се да понекад и спава).

Приступио је пројекту “Кућа добрих вести” јер сматра да је то идеално место са кога може да шири позитивну енергију, идеје и ентузијазам, и утиче, пре свега на вршњаке, да узму свој живот у своје руке и учине максимум за своју будућност.

Најновије од Јован Марков

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015