Кућа Добрих Вести

Login

Представљен "Макси тим за Рио"

Оцените овај чланак
(2 гласова)

1delezovmaksitimБЕОГРАД - Репрезентативке Србије у стрељаштву Ивана Максимовић и Зорана Аруновић, веслачи Милош Васић и Радоје Ђерић, пливач Иван Ленђер и рвач Александар Максимовић, чланови су „Макси тима за Рио“ и њима ће припреме за Олимпијске игре и учешће олакшати бројне спонзорске акције које реномиране компаније “Делез Србија” планира у наредном периоду.


- Долазим из колевке олимпизма – Грчке и знам колико дивљење изазива учешће на манифестацији која већ вековима окупља врхунске спортисте из целог света. Због тога је задовољство свих нас испред “Делез Србија” данас веће, јер окупљамо најбоље спортисте Србије, који ће учествовати на Олимпијским играма 2016. и бити део „Макси тима за Рио“. Желим им свима добродошлицу у наш „Макси“ тим.  Желим им много успеха у припремама, као и на Олимпијским играма у Рију 2016. Ми ћемо, као добар саиграч, бити ту да им тај пут олакшамо -  изјавио је Џон Кирицис, генерални директор компаније “Делез Србија”.
Владе Дивац председник Олимпијског комитета Сбрије је истакао:
“Макси тим за Рио” је састављен од наших олимпијаца, освајача бројних медаља на највећим светским такмичењима, на које би сви млади у Србији требало да се угледају. Сигуран сам да ће уз подршку нашег генералног спонзора, компаније “Делез Србија” и свих наших партнера спортисти успети квалитетно да се припреме за све изазове који их очекују.
Акцијом „Динар за олимпијце“, првом у оквиру спонзорства и издвајањем дела средстава од продаје одређених производа робних марки Некст, Џој, Роса и Зајечарско пиво прикупљена су средства за куповину чамца за двојац без кормилара  у коме ће веслати Радоје Ђерић и Милош Васић у квалификацијама за Олимпијске игре у Рију 2016.
1delezovmaksitimsakiricisomПод слоганом „Србија до Рија 2016 – Нова снага за српске олимпијце“ компанија “Делез Србија” ће кроз бројне активности пружати подршку нашим спортистима. Са више од 380 продавница у око 60 места широм Србије, Макси ће различитим активностима потрошаче и олимпијце окупити око истог циља: да на предстојећим Олимпијским играма у Рију 2016. Србија освоји што више медаља.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 23 јул 2014 16:44
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија