Logo
Одштампајте ову страницу

Четвртак посвећен иновацијама

Оцените овај чланак
(1 Глас)

inovatoriiiiiБЕОГРАД - У Привредној комори Србије сутра ће са почетком у 16 часова, домаћи иноватори представити резултате иновационих пројеката. 

 

Након што се Република Србија укључила у Хоризонт 2020, Центар за промоцију науке, сваког четвртка у Научном клубу, у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја, организује „Хоризонт четвртком”.

 

Међутим, ове недеље, четвртак је посвећен домаћим иновацијама. Наиме, Министарство просвете, науке и технолошког развоја у Привредној комори Србије окупља иноваторе на „Усменој презентацији резултата иновационих пројеката“, објавио је научно-популарни портал "Елементариум".

 

На овом скупу Министарство ће представити иноваторе чији су пројекти финансирани по jавним позивима. Сви посетиоци ће бити у прилици да погледају изложбу резултата иновационих пројеката, али и резултата Такмичења за најбољу технолошку иновацију.

У петоминутним презентацијама пројекте ће публици представити руководиоци пројеката. Након презентација Министарство у истој сали организује и округли сто представника Министарства и привреде „Истраживање у функцији привреде".

 

Догађај се организује у Привредној комори Србије, у Ресавска 13, сала 1.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 12 новембар 2014 21:36
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015