Logo
Одштампајте ову страницу

Почела продаја улазница за Фестивал науке

Оцените овај чланак
(4 гласова)

decafestivalУлазнице за девети Фестивал науке, који се под слоганом “Чуда су свуда” од 3. до 6. децембра одржава на Београдском сајму, пуштене су у продају 12. новембра.


Фестивалске карте по, цени од 450 динара, могу се купити на Евентим продајним местима у целој Србији, а током трајања манифестације, поред поменутих продајних места карте ће моћи да се купе и на самој локацији – Београдском сајму, саопштили су организатори


Фестивалска карта важи за један фестивалски дан на Београдском сајму а деца до 5 година старости, уз пратњу родитеља, не плаћају улазницу.


За научне програме на бини, хала 3А, потребно је преузети резервације које почињу да се деле сат времена пред почетак програма на самој локацији.


Циљ Фестивала науке је да научну едукацију представи на забаван, узбудљив и свима доступан начин и то кроз интеракцију публике, хумор и театралне елементе. Једна од мисија Фестивала науке је да пробуди радозналост и претвори искуство учења науке у незаборавну авантуру.


Генерални спонзор Фестивала науке је компанија НИС, која у складу са корпоративним слоганом “Будућност на делу”, подржава активности и иницијативе усмерене на развој и примену нових технологија и иновација. Оваква подршка је још један начин на који НИС доприноси остваривању научних и технолошких достигнућа на које се компанија ослања у свим областима свог пословања.
Пријатељ манифестације је МТ:С. Подршка Фестивалу су Центар за промоцију науке, Француски институт, Институт Сервантес, амбасаде Сједињених Америчких Држава, Израела и Италије.


Спонзори деветог Фестивала науке су Електропривреда Србије, Ерсте банка, Београдски сајам и Графикс.

 

 


Последњи пут измењено петак, 13 новембар 2015 22:15
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015