Logo
Одштампајте ову страницу

Дечији научни камп

Оцените овај чланак
(1 Глас)

dnkkkkkkkБЕОГРАД - Ове године Центар за промоцију науке организује четврти бесплатни Дечји научни камп (ДНК) на Ади Циганлији.

 

Позивају се родитељи да што пре попуне пријаву за своју децу, јер је број места ограничен.

 

Овогодишњи ДНК, под називом „Шта ћеш бити кад порастеш?“, намењен је деци од 9 до 14 година, и траје од 10. до 21. јула на кошаркашким теренима на Ади Циганлији, најавио је Центар за промоцију науке. 

 

Програм је бесплатан, а пријављивање траје док буде било слободних места.

 

Као и претходних година, ДНК је прилика за основце да, у друштву вршњака и окружени природом, на занимљив и интерактиван начин упознају са наукама, као и са стручњацима у овим областима који воде програм. Током програма, полазници сваког дана учествују у научним радионицама и друштвеним активностима, а по завршетку програма добијају дипломе.

 

Ове године, програм је подељен у десет целина, а свака је намењена једној науци – ту су физика, археологија, психологија, роботика, архитектура, биологија, хемија, математика, програмирање и геологија. Полазници се пријављују по дану, а сваког дана има места за 20 полазника.

 

Ове године у програму ДНК учествује и Научни камион ЦПН.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 05 јул 2017 15:33
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015