Logo
Одштампајте ову страницу

Стручни скуп „Мисли и дела Николe Теслe међу нама“

Оцените овај чланак
(3 гласова)

nteslaБЕОГРАД – Удружење за електронске комуникације и информационо друштво Привредне коморе Србије, Друштво за информатику Србије (ДИС), Форум RE-MAKING TESLA и Факултет организационих наука, у понедељак 10. јула са почетком у 13 часова организују стручни скуп „Мисли и дела Николе Тесле међу нама“.


На почетку скупа ће бити приказано кратко филмско подсећање на Николу Теслу (15'), а затим ће проф. др Слободан Вукосавић са Електротехничког факултета одржати предавање на тему “Теслино обртно поље“.


Накно тога Витомир Јевремовић ће одржати презентацију виртуелног Музеја Никола тесла.


Организација ReMaking Tesla, односно њени представнци представиће праксе које стварају Генија: приказ радионица и резултата мултидисциплинарних скупова (научници, песници, сликари, стварају инспирисани Теслом)


Модератор овог скупа су Никола Марковић из ДИС-а, Јелена Јовановић из ПКС и Синиша Рудан, ReMaking Tesla.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 07 јул 2017 13:07
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015