Logo
Одштампајте ову страницу

Ko су најбољи доктори у региону?

Оцените овај чланак
(1 Глас)

medisawardseeeeeeБЕОГРАД – Одабрани су финалисти међународног конкурса за изузетна истраживачка достигнућа лекара и фармацеута који сваке године расписује компанија Medis.

 

Medis Awards, награде за изузетна истраживачкадостигнућа пријављено је 166 радова лекара и фармацеута из 8 земаља Средње иЈугоисточне Европе, од којих је одабрано 19 финалиста.

 

Међу радовима који су ушлиу ужи избор, налазе се и три из Србије и то у категоријама фармација, офталмологија и анестезиологија.

 

Компанија није саопштила ко су доктори, финалисти из Србије, али ћемо то убрзо моћи да сазнамо, тачније додела признања у девет такмичарских категорија свечано ће бити организована 20. новембра у Београду.

 

Добитници ће, осим симболичне статуе под називом „Будућност“ добити и новчане награде.

 

 

Ова престижна признања, додељују се у областима: анестезиологија,гастроентерологија,гинекологија, фармација, неурологија, офталмологија, педијатрија, пулмологија (саалергологијом) или реуматологија, а оцењује их и бира независни међународни стручни жири:

 

Медис Фармацеутско друштво са изабраним иновативним лековима, додацима прехрани и медицинском опремом најбољих светских произвођача, већ скоро 30 година покрива тржиште на подручју Средње Европе и Балкана.

 

Прича о фирми је започела 1989. године, а скоро три деценије касније, Медис је успешнамеђународна фирма која запошљава 280 људи и делује у више од 10 држава, између којих је и Србија.

 

Медис је једна од водећих фирми за медицински маркетинг у региону. Са више од 100 различитих иновативних лековапокрива већину терапеутских подручја: неурологију, болове, зависности, реуматологију, дијабетологију, ендокринологију, гастроентерологију, гинекологију, кардиологију, пулмологију, онкологију, офталмологију.

 

 

 Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено среда, 22 новембар 2017 12:59
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015