Logo
Одштампајте ову страницу

Фестивал Сербика на Сава променади

Оцените овај чланак
(1 Глас)

hranaipicieeeeeeБЕОГРАД – На Сава променади током викенда, 23. и 24. јуна, биће одржана привредно-туристичка манифестација Сербика која је изложбено-продајног карактера.

 

Биће представљене најбоље дестинације, ресторани и произвођачи хране и пића из целе Србије, са циљем да се на једном месту на занимљив и едукативан начин, домаћим и страним гостима презентује гастрономска култура и туристички потенцијал наше земље.

 

Фестивал Сербика карактерише специјална сценографија постављена на начин који осликава Србију по гастрономским специфичностима њених региона.

 

У оквиру манифестације, представиће се произвођачи традиционалних специјалитета и деликатеса, ресторани, винске туре, крафт пивари, а одржаваће се гастрономске и едукативне радионице са различитим темама прилагођене свим узрастима.

 

Фестивал Сербика ће бити богат програмским целинама на којима ће бити представљени Дани Војводине које организује ТО Војводине са својим излагачима.

 

Ту ће бити и најбољи дунавски аласи са рибљим специјалитетима, а за љубитеље деликатеса од меса посебну целину ће чинити врхунски роштиљи Јужне Србије.

 

Поред програма „Незаборавни укуси Србије“, наши најпознатији кулинари из Кулинарске федерације Србије и Асоцијације кувара Србије, овом приликом приредиће гастрономски времеплов „Србија кроз векове“…

 

Кроз добру храну и дружење, посетиоци ће имати могућност да открију све укусе Србије и скривене туристичке драгуље наше земље.

 

Манифестација је намењена домаћим и страним посетиоцима свих узраста.

 

На Савском шеталишту, у оквиру Београда на води та два дана улаз на фестивал Сербика ће бити слободан.

 

Извор: Кућа добрих вести


Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015