Logo
Одштампајте ову страницу

Aда Циганлија – отварање летње сезоне

Оцените овај чланак
(1 Глас)

adaciganlijeeeeeБЕОГРАД - У петак 22. јуна и суботу 23. јуна 2018. године, трећи пут заредом, традиционалним концертима на макишкој страни Аде Циганлије, свечано ће бити отворена летња купалишна сезона на Савском језеру.

 

Сви посетиоци ће моћи да, у јединственом природном амбијенту Аде Циганлије, потпуно бесплатно уживају у хитовима неких од највећих музичких имена домаће естрадне сцене. Оба дана, програм почиње од 18 часова, док се сатница концерата одвија по следећем распореду: у петак 22. јуна, од 21.30 часова почиње наступ Амадеус бенда, док ће у хитовима Џенана Лончаревића посетиоци уживати са почетком од 23.30 часова.

 

Наступ Ане Кокић резервисан је за суботу од 21 h, док ће Лексингтон бенд са почетком од 23 h заокружити највећу дводневну журку на отвореном.

 

Поред бесплатног уласка, у петак 22. јуна и суботу 23. јуна, за све посетиоце концерата биће обезбеђен и бесплатан паркинг на почетку макишке обале, од 17 часова.

 

Радосна вест за оне који нестрпљиво очекују купање у Савском језеру, јесте да ће званична купалишна сезона започети недељу дана пре концерата, односно 15. јуна.

 

ЈП „Ада Циганлија“ позива све Београђане и госте Београда да посете Аду, уживају у бесплатном музичком програму и отворе још једну летњу сезону на Савском језеру.

 

Детаље можете прочитати ОВДЕ.

 

 

Извор: Кућа добрих вести/ФБ 


Последњи пут измењено понедељак, 18 јун 2018 10:54
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015