A+ A A-

Бања Врујци ускоро добија аквапарк

Оцените овај чланак
(1 Глас)

gumaaaaaaБЕОГРАД - Бања Врујци туристичку понуду ускоро ће обогатити новим садржајима.

 

 

Наиме, ова бања надомак Мионице у августу добија аквапарк. Осим тога, у плану је да Врујци добију и хотел са четири звездице најкасније до краја 2020. године.

 

Фирма Само рад из Александровца реализатор је ових амбициозних планова. Ова компанија прошле године купила је тзв. Чутовићев СПА центар у Бањи Врујци, део Прве нове бање, за 180 милиона динара. Комплекс је неколико година био запуштен, откако је компанија МБ Консалтинг Београд отишла у стечај.

 

Нови власници су у овај комплекс за мање од годину дана уложили око 2.1 милиона евра. Део те инвестиције, око 1 милион евра, отишао је на изгадњу аквапарка. Извођач радова била је турска компанија Полин, а отварање је предвиђено у августу.

 

Како објашњавају из ове фирме, досад је уложено и у реновирање базена и изградњу помоћних објеката.

 

Смештајне капацитете овај комплекс ће, како се надају из александровачке фирме, добити до краја 2020. године.

 

“Главни адут Бање Врујци је термоминерална вода. Због тога ћемо наставити да унапређујемо туристичку понуду ширењем комплекса. Надамо се да ћемо за две године и Чутовићев хотел привести сврси. Око 70% објекта је урађено, а пројекције су да треба уложити још 4 милиона евра, што ћемо ми и урадити. Планирано је хотел има четири звездице”, кажу нови власници за наш портал.

 

Фирму Само рад је иначе основала породица Цветковић, капиталом стеченим у Швајцарској. Предузеће се бави увозом и продајом половне техничке робе са западноевропског тржишта.

 

 

Извор: Е-капија/Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 24 јул 2018 11:12

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани