Кућа Добрих Вести

Login

Ауто-трка на Ушћу

Оцените овај чланак
(1 Глас)

autotkrskeerererereБЕОГРАД – Кружна трка „ Награда Београда – Ушће 2018”, коју организују Спортски ауто и картинг савез Србије (САКСС), Ауто-мото савез Србије (АМСС) и Ауто-мото савез Београда (САМС) биће одржана у недељу 2. септембра, у 12 часова.

 

Присутнима ће се овом приликом обратити градски менаџер Горан Весић, почасни председникСпортског ауто и картинг савеза Србије (САКСС) Миодраг Мика Ђелмаш, председник Спортског ауто и картинг савеза Србије Станиша Лазарац и председник Ауто-мото савеза Београда Предраг Ђурђев, најавио је Ауто-мото савез Србије.

 

Очекује се преко стотину учесника из Србије, Хрватске и Босне и Херцеговине, а трка се бодује заФИА Централно-Европску Зону (ЦЕЗ), Национални шампионат Србије, отворено Првенство Србије и Шампионат Босне и Херцеговине.

 

На обновљеној стази “Ушће” дугој 2.325 метара, возиће се у 5 дивизија, леви круг са 6 левих и 2 десне кривине, а очекује се да кружне трке прате бројни медији, посетиоци, навијачи из целе Србије и региона. Они ће бити у прилици да присуствују ретком, правом спектаклу на Ушћу.

 

Такмичење се одржава уз подршку Скупштине града Београда, Министарства омладине и спорта, Спортског савеза Србије (ССС) и АМС Осигурања (АМСО).

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 01 септембар 2018 15:55

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија