Logo
Одштампајте ову страницу

У туристичким иновацијама је будућност

Оцените овај чланак
(2 гласова)

BANERYASAJT„Тourism innovation day”, прва регионална конференција о иновацијама у предузетништву у туризму, одржаће се 25.9.2019. године у Научно-технолошком парку Београд.

 

Пројекат је подржао Кабинет министра за иновације и технолошки развој Владе Републике Србије и министар Ненад Поповић, који ће и отворити конференцију.

 

Једнодневна конференција уз пратећи садржај, панел дискусије, презентације и радионице ће учесницима пружити могућност да на интерактиван начин стекну нова знања о могућностима унапређења пословања у туризму кроз примену нових технологија и дигиталних канала комуникација. Осим нових технологија, учесници ће од запослених у туризму чути које су то иновативне пословне праксе и стратегије у управљању туристичким дестинацијама.

 

Догађај окупља око сто учесника – предузетника у туризму, локалних туристичких организација, јавних предузећа, удружења, студената туризма, ИТ експерата, стручњака за маркетинг, медија и других субјеката заинтересованих за иновативни концепт и стратегију пословања.  

 

У фоајеу Научно-технолошког парка биће постављена изложба ПТТ музеја „Иновације у области комуникација и телекомуникација – Пошта Србије”. Изложба ће представити развој комуникација кроз близу 180 година дугу историју Поште Србије, која је један од главних носилаца технолошког, привредног, економског и културног развоја државе и друштва.

 

Учешће на конференцији је БЕСПЛАТНО.

 

Потребно је да се сви заинтересовани учесници пријаве путем мејла: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Организатор конференције, Центар за транзицију и људска права „Спектар”, уз покровитељство Кабинета министра за иновације и технолошки развој, пријатељи конференције су Научно-технолошки парк Београд.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 06 септембар 2019 15:16
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015