Кућа Добрих Вести

Login

Туристичка патрола у Лозници

Оцените овај чланак
(1 Глас)

patrolasdfdfdfТуристичка организација града Лознице у понедељак, 16. децембра 2019. године са почетком у 19 часова, у Вуковом дому културе, приређује 15. Туристичку патролу.

 

Ова манифестација је осмишљена са циљем да на основу добрих примера праксе укаже на моделе које треба следити у разнородним активностима које чине туризам. Прва Туристичка патрола је организована 2005. године са пуно ентузијазма и великим амбицијама, и заузела је трајно место у програму рада Туристичке организације града Лознице, са циљем да се унапреди квалитет у туризму.

 

Програм ће почети промоцијом књиге " Моја укусна Србија ", ауторке Татјане Рибакове. Ова књига је, заправо, део серије " Балкански путник", јер је ауторка прошле године написала прву књигу под насловом " Моја прекрасна Србија ". Татјана Рибакова, иначе Рускиња стално настањена у Лозници, је заљубљеник у Балкан, а посебно у Србију. Читаоце својих књига упознаје са Балканском кухињом и осталим занимљивостима везаним за овај део Европе и Србије.

 

Из Основне музичке школе " Вук Караџић " манифестацију ће, својим наступом, обогатити млади, изузетно талентовани пијаниста ове школе, Јован Николић, добитник многобројних престижних награда.

 

У концертном делу програма у госте нам долазе Београдски омладински народни оркестар и певачка група КУД " Градимир " из Београда, под управом Славка Митровића Цалета. Оркестар је основан при музичкој продукцији РТС пре неколико година. Данас ради и наступа самостално и познат је по изванредном извођењу Српске и Балканске инструменталне музике. Чува и негује традиционалну песму и игру са богатим аранжманима. Њихов наступ, пун емоција и енергије, никога не оставља равнодушним.

 

Извор: Кућа добрих вести

 

 

 

 


Последњи пут измењено среда, 11 децембар 2019 15:33

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија