Logo
Одштампајте ову страницу

За туристичку промоцију Шумадије и Поморавља - нова апликација Срце Србије

Оцените овај чланак
(2 гласова)

sumadijasrcesrbvijedfdfdfКомплетна туристичка понуда Шумадије и Поморавља налази се у апликацији за мобилне уређаје "Срце Србије", која је отворена за разне производе неколико хиљада понуђача са овог подручја.

 

Апликацију је израдила Регионална агенција за економски развој Шумадије и Поморавља у оквиру међународног пројекта "Пет чула".

 

Директор Регионалне агенције Ненад Поповић је рекао агенцији Бета да је циљ пројекта промоција новог приступа развоју туризма који се базира на понуди која у себи интегрише доживљај туристе на бази свих чула.

 

- Ово је прва апликација ове врсте у региону Шумадије и Поморавља, заснована на иновативним технолошким решењима, а део је ширег програма који Регионална агенција спроводи на овој територији већ неколико година са циљем да се обједини и промовише регионална туристичка понуда - рекао је Поповић.

 

Апликација се налази на Play Store ОВДЕ.


за Андроид уређаје, а ускоро ће бити доступна и верзија за ИоС.

 

Коришћење апликације је бесплатно, како за туристе, тако и за понуђаче различитих врста туристичких производа и услуга.

 

Путем апликације долази се до информација, контаката и мапа за смештај, о ресторанима, винаријама, дестилеријама, произвођачима хране, као и о различитим културиним садржајима и природним лепотама Шумадије и Поморавља.

 

У Регионалној агенцији кажу да се у апликацији тренутно налазе информације о понуди неколико стотина, а очекује се да своје туристичке производе представи неколико хиљада понуђача из "срца" Србије.

 

Позвали су све оне који су заинтересовани да се и њихова понуда нађе у апликацији да их контактирају на: officekg@redasp.

 

Извор: Бета/ еКапија

 


Последњи пут измењено уторак, 26 јануар 2021 12:34
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015