Logo
Одштампајте ову страницу

Припремите се за чари зимских спортова

Оцените овај чланак
(2 гласова)

otvaranje-sajma-uvodnaБЕОГРАД - Међународни сајам зимске спортске опреме, туризма и рекреације, "Еxпо-зим 2012", свечано је отворен на београдском сајму.
Сајам, којим по традицији у Србији почиње зимска спортска и туристичка сезона, отворио je државни секретар за спорт Предраг Перуничић.

“Податак да се овај Сајам успешно одржава више од 25 година, упркос тешким условима и тешким временима, даје нам наду да ће у будућности бити још бољи. Сајам је додатно значајан, јер традиционално означава и почетак зимске спортске и туристичке сезоне у Србији", рекао је на отварању Перуничић.

Иако је било најављено да ће церемонији отварања присуствовати и председник Скијашког савеза Србије Емир Кустурица, он је због болести изостао.
Промотери "Еxпо-зим 2012" су репрезентативци Србије у сноуборду Јелена Игњатов и Филип Граховац, који су позвали све заинтересоване да пробају зимске спортове и уживају у чарима снега.

Овогодишњи Сајам организује се у сарадњи са Асоцијацијом "Спорт за све" и током наредног викенда посетиоци ће моћи да виде импресивну излагачку понуду, купе нову и размене или сервисирају половну спортску опрему, као и да погледају понуду најпознатијих туристичких агенција за предстојећу зиму, новогодишње и Божићне празнике.

Ове године на Сајму ће се званично представити 10 највећих словеначких ски центара, Туристичка организација Марибора, Туристичка организација Источно Сарајево са презентацијом Јахорине, као и Национална турстичка организација Црне Горе.

Извор: Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015