Logo
Одштампајте ову страницу

Сајмови туризма, угоститељства и вина

Оцените овај чланак
(2 гласова)

sajamБЕОГРАД - На Београдском сајму ће од 21. до 24. фебруара бити организоване три међународне манифестације - сајмам туризма, сајам хотелско угоститељске опрема HORECA и сајам вина ,,Бео вајн" (Beowine).

Београдски сајам туризма највећа је туристичка манифестација у земљи и југоисточној Европи, а ове  године ће се у шест хала представити више од 1.000 излагача из 45 земаља.

 

Путовања у срцу

 

Поруком овогодишње манифестације „Путовања у срцу“, највеће туристичке организације, агенције, туроператори, хотели, планински центри, бање, језера, градови, регије и земље са свих континената, као и друге атрактивне српске и иностране туристичке дестинације, посетиоцима ће понудити аранжмане за предстојећу туристичку сезону. Посетиоци ће, такође, имати прилику да добију First minute понуде за ово лето, много повољније него непосредно пред летње путовање.

Атрактивне српске и иностране туристичке дестинације и аранжмани биће понуђени посетиоцима за предстојећу туристичку сезону. Посетиоци ће моћи да искористе понуде "First minute" за лето и уплате аранжмане по много повољнијим ценама.

На Сајму ће бито обележно и 1700 година Миланског едикта, документа којим је Цар Константин хришћанство прогласио вером Римског царства.

Земља партнер међународног сајма туризма је Немачка, која је међу водећим дестинацијама у области културног туризма у Европи, а њени грађани у трагању за културним и историјским местима у свету.

 

Окосница туризам и угоститељство         

 

Угоститељсво и туризам представљају окосницу туристичке привреде, а тај сегмент последњих година постаје све значајнији и за представљање на Сајму. Ове године, 9. међународни сајам хотелско угоститељске опреме, HORECA пружиће јединствену прилику компанијама које се баве производњом и дистрибуцијом ове опреме да представе најновији асортиман својих производа.

У истом термину са сајмом туризма и сајмом хотелско угоститељске опреме, на Београдском сајму организује се и 4. међународни сајaм вина ,,Бео вaјн".

Иако је међу најмлађим приредбама Београдског сајма, са богатом понудом врхунских вина са овог подручја, сајам вина постао је највећа и значајна манифестација у региону.

Више од 30 година београдски Сајам туризма испуњава светске стандарде у пословању и са излагачима гради партнерске односе, а квалитетном понудом и разноврсним дешавањима сваке године привлачи све већи број посетилаца.

Претходне године на Сајму туризма своју понуду представило је више од 880 излагача, а број посетилаца премашио је 58.000. Међународни карактер ове манифестације потврђује више од 250 иностраних излагача из 43 земље.

                                      Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 28 јануар 2013 09:21
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015