Logo
Одштампајте ову страницу

Ариљски Дани малине

Оцените овај чланак
(3 гласова)

DanimalineАРИЉЕ - Општина Ариље по други пут организује сајам “Дани малине”, и то 19. и 20. јула, на коме ће окупити произвођаче и прерађиваче малине и другог јагодастог воћа, а ове године ће на сајму излагати и ариљски произвођачи текстилних производа.

 

На сајму ће, како је објављено на сајту општине Ариље , своје производе изложити и дистрибутери механизације, амбалаже и опреме за воћњаке, затим дистрибутери средстава за заштиту воћњака, а окупиће се и купци и представници угоститељских и туристичких објеката из општине Ариље, а свима ће банке и осигуравајућа друштва представити своју понуду.
Циљ одржавања манифестације је да се промовише производња ове врсте воћа, која је један од најзначајнијих извозних производа наше земље, као и да се представе привредни потенцијали општине Ариље.

Такмичење домаћица у прављењу слаткиша од малине

Током ове дводневне манифестације планиран је и низ пратећих садржаја, као што су: изложба дечијих слика и предмета на тему малине, такмичење у прављењу производа од малине, награде за најбоље произвођаче, стручна предавања, уз представљање мера аграрне политике Републике Србије, а све ће пратити и богат културно уметнички програм.
Првог дана домаћице ће се такмичити у прављењу слаткиша од малине, уз обавезну дегустацију, а посетиоци сајма имаће прилике да гласају за најукусније малине.                                                                                                               

Детаљан програм “Дана малине” у Ариљу можете видети ОВДЕ.

                                                                                                                                 Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 15 јул 2013 15:49
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015