Logo
Одштампајте ову страницу

Новосадски “Војводина фест” 7. и 8. септембра на Штранду

Оцените овај чланак
(5 гласова)

vojvodinaaaaaНОВИ САД - Традиционална туристичка манифестација "Војводина фест”, која промовише богатство различитости, биће одржана 7. и 8. септембра на новосадском Штранду.

Организатори желе да и ове године окупе представнике туристичких организација војвођанских општина, гурмане и мајсторе кулинарских вештина, винаре и мајсторе старих заната, оне који се тек доказују добрим идејама и квалитетним рукотворинама, као и културно-уметничка друштва и ансамбле.

Спонзори су припремили вредне награде за излагаче а, како је наведено, биће изабран најлепши штанд фестивала и додељене награде кулинарима, у неколико категорија.
За посетиоце "Војводина феста" биће, између осталог, припремљен купус у највећем казану на свету, капацитета 5.000 литара, у којем може да се скува више од 10.000 порција тог јела.

Пријављивање заинтересованих je почело још 13. августа, а то је могуће учинити на три начина:
- телефоном сваког радног дана од 8 до 16 часова на 021/455-719
- мејлом на
- или поруком путем фејсбук странице Штранда – Strandarosi

                                                                            Извор: Кућа добрих вести/ЈКП "Градско зеленило" Нови Сад


Последњи пут измењено субота, 24 август 2013 15:44
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015