Logo
Одштампајте ову страницу

Београдски латино маратон

Оцените овај чланак
(4 гласова)

image0066666БЕОГРАД - Туристичка организација Београда организоваће сутра - 31. августа, четврти "Београдски латино маратон", на Платоу савског пристаништа, а под слоганом "Играјмо у ритму београдских река".

Београдски латино маратон је манифестација која већ четврту годину окупља београђане, госте града, представнике и плесаче беградских плесних школа који играју латино плесове.

Посетиоци манифестације ће имати прилику да од 19 часова учествују у бесплатној школи плеса, након чега их очекује наступ плесача београдских плесних школа - Salsa Primera, Aurora, Ritmos Del Mundo, Beodance, Havana Belgrado, Salsa Famillia, Allegro, Baila con Migo, Casa del Baile, Latina Blanka, Врачар.

Београдски латино маратон ће окупити више од 150 плесних парова из земље и иностранства, као и представнике и плесаче свих београдских плесних школа.

Школе плеса играју у ритму београдских река

Посетиоци манифестације ће имати прилику да од светских и европских првака уче различите латино плесове у оквиру бесплатне отворене школе латино плесова, коју ће држати представници београдских плесних школа. Након тога уследиће наступ интернационлних и домаћих плесних парова, концерт Јована Маљоковића и Балкан Салса Бенда, велика “латино” журка и “пена парти”.

Организатор Београдског латино маратона је Туристичка оранизација Београда, у сарадњи са београдским плесним школама (“Аурора”, “Salsa Primera”, “Врачар”, “Bеodance”), Плесним савезом Београда и под покровитељством Скупштине града Београда и бројних пријатеља манифестације.

                                                                                      Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 30 август 2013 13:00
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015