Logo
Одштампајте ову страницу

На београдском аеродрому отворена "Српска кућа"

Оцените овај чланак
(3 гласова)

serbiannnnnБЕОГРАД - У транзитном делу Аеродрома "Никола Тесла" отворена је „Српска кућа“, продавница у којој путници могу да купе аутентичне домаће производе и сувенире који представљају део српске традиције и културе.

У овој продавници, компанија Dufry ће понудити велики избор прехрамбених деликатеса, националних пића и производа домаће радиности.

„Отварањем овог објекта заокружен је још један сегмент понуде, у складу са потребама путника. Поред сталног унапређивања квалитета већ постојећих услуга, менаџмент Аеродрома Никола Тесла препознаје и непрекидно излази у сусрет новим потребама корисника својих услуга и тиме се, по разноврсности понуде, сврстава у сам врх аеродрома у Европи, при чему место лидера у региону постаје нешто што се већ подразумева“, изјавила је том приликом извршна директорка Аеродрома Никола Тесла Виолета Јовановић.

„Српска кућа нуди аутентичне производе од којих је већина ручне израде, велики избор артикала који могу бити савршен поклон и дивна успомена из Србије, као и могућност уживања са пријатељима и породицом у изванредним укусима домаће хране и пића“, рекао је том приликом генерални директор компаније Dufry Адриан Бредшоу.
Он је најавио да ће у следећих неколико месеци компанија Dufry Duty Free ће отворити продавнице светски познатих брендова попут прве продавнице Victoria Secret у овом делу Европе, Armani Jeans, Hugo Boss и Swarovski.
"Српска кућа" налази се код излаза А1, а радно време продавнице је од 05.30 до 21.30 часова.

                                                           Извор: Кућа добрих вести/портал Аеродрома "Никола Тесла"


Последњи пут измењено понедељак, 09 септембар 2013 00:11
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015