Logo
Одштампајте ову страницу

Платна картица за туристе који посете Београд „Belgrade City Card“

Оцените овај чланак
(3 гласова)

karticaБЕОГРАД - Пратећи трендове европских и светских метропола, Туристичка организација Београд омогућила је страним и домаћим туристима коришћење платне картице "Belgrade City Card“   која омогућава бројне попусте приликом туристичкoг обиласка рада и у ресторанима.

У сарадњи са стратешким партнером „Пираеус банком“ омогућено је оришћење услуге „Belgrade City Card“   током боравка у Београду.

„Belgrade City Card“  је јединствен пакет услуга обезбеђен кроз платну картицу и водич кроз Београд, који домаћим и страним туристима омогућава попусте, чак до 50 одсто, приликом обилазака туристичких атракција, програма разгледања града, за посету музејима, позориштима, галеријима, као и коришћење услуга у многим угоститељским објектима.

Уз картицу и брошура о туристичким локалитетима где се могу остварити попусти

Платну картицу прати брошура са описом локалитета Београда које су део туристичке понуде нашег града, као и угоститељских објеката чије услуге корисници картице могу добити са попустом.

Уз атрактивне фотографије, водич пружа корисне информације о културним објектима ширег центра града, Београдске тврђаве, Скадарлије, Врачара, Аде Циганлије, Новог Београда, Земуна, Авале и спортско рекреативних центара. За једноставније сналажење, сви објекти су обележени на туристичкој мапи која се налази на крају водича.

„Belgrade City Card“  се може користити као идентификациона картица када корисник остварује погодности и попусте дефинисане у брошури, и као платна када се на њен рачун пребаце средства са редовне картице корисника, за плаћања на ПОС терминалима који прихватају Dina card платне картице.

Картица није предвиђена за коришћење преко интернета или за подизање готовине на банкоматима, па је самим тим сигурност коришћења ове картице већа.

 „Belgrade City Card“  “ се може купити на тринаест продајних места „Пираеус банке“ широм града, по цени од 1000 динара.

При куповини, картица се може активирати на лицу места, искључиво уз важећу личну карту или пасош, и важи до марта 2014. године.

                                                                                                                      Извор:Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 16 октобар 2013 22:03
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015