Logo
Одштампајте ову страницу

Уз сезонске ски-карте три дана бесплатног скијања у Србији и Словенији

Оцените овај чланак
(3 гласова)

skijanjeeeeБЕОГРАД - Власницима сезонских ски-карата овогодишње скијашке сезоне омогућена су три узастопна дана бесплатног скијања у ски-ценрима у Србији и Словенији.

Јавно предузеће Скијалишта Србије, Комора планинских центара Словеније и Удружење словеначких жичара потписали су уговор о пословној сарадњи којим је љубитељима скијања омогућена ова повластица.
Ваучером, који скијаши или бордери добију приликом куповине сезонске ски карте у Србији, стичу могућност три дана узастопног бесплатног скијања у Словенији и то у скијалиштима Похорје, Рогла, Голте, Крвавец, Стари Врх, Вогел, Крањска Гора и Церкно.
Такође, по принципу реципроцитета, власници сезонских ски крата из Словеније имају право на три дана бесплатног скијања у ски центрима Копаоник, Стара Планина и Торник на Златибору.
Приликом потписивања, вршилац дужности генералног директора Скијалишта Србије Дејан Љевнаић, рекао је да „регионално повезивање Србије и Словеније има велики значај за обе земље и да оно представља грађење нове спортске историје“.
По први пут две земље, скијашка велесила и земља са огромним скијашким потенцијалом, се повезују и пружају могућност скијашима из Србије и скијашима из Словеније да осете како ради конкуренција, што води ка још већој успешности«.
Дамјан Пинтар, председник Комора планинских центара Словеније, истакао је да је “имао прилике да се увери у квалитет три велика ски центра у Србији, након чега је Комора са задовољством донела одлуку о успостављању сарадње са Скијалиштима Србије”.
                                                                                   Извор: Кућа добрих вести/Internet Serbia Travel News


Последњи пут измењено субота, 02 новембар 2013 13:22
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015