Logo
Одштампајте ову страницу

Индонезија, земља партнер на 36. Међународном сајму туризма у Београду

Оцените овај чланак
(2 гласова)

 

sajamturizmaБЕОГРАД - Поводом предстојећег 36. Међународног сајма туризма у Београду, који ће се одржати на Београдском сајму у периоду од 27. фебруара до 2. марта, Индонезија ће се представити као овогодишња земља партнер под слоганом "Дивна Индонезија: Срце светских чуда" (Wonderful Indonesia: The World's Heart of Wonders).

Амбасада Републике Индонезије у Београду је саопштила медијима да ће у оквиру сајма бити присутна делегација Министарства туризма и креативне економије Републике Индонезије, коју предводи заменик министра господин Сапта Нирвандар (Sapta Nirwandar).

Учешће Индонезије, као земље партнера на 36.вМеђународном сајму туризма у Београду ове године, један је од значајнијих догађаја којим ће се уједно обележити 60 година дипломатских и пријатељских односа између Џакарте и Београда, који су започети 1954. године.

Поред представника Министарства туризма и креативне економије Републике Индонезије, у саставу делегације ће се наћи и представници регионалне владе из јужне Суматре, округа Муси Банyасин, које предводи председник округа господин Пахри Азхари (Pahri Azhari), једанаест индонежанских највећих туристичких агенција, као и уметничке групе из јужне Суматре и централне Јаве, које ће током сајма у Београду представити разне аранжмане за многе интересантне дестинације у Индонезији, као и културно уметничке перформансе на самом штанду у хали 1 Београдског сајма.

Осим интересантних туристичких понуда, посетиоци сајма имаће прилике да на штанду Индонезије погледају наступе културно уметничких група које ће приказати традиционалне плесове са оства Јаве, Суматре и Балиа, моћи ће да погледају демонстрацију технике ткања традиционалног платна Сонгкет са Суматре и технике сликања на платну и свили - Батик, као и да уживају у дегустацији традиционалне индонежанске кафе.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 21 фебруар 2014 01:03
Мирјана Бачкоња

Мирјана Бачкоња је рођена 1992. године и студент је новинарства на Факултету политичких наука, у Београду. Поред факултета редовно похађа стручну праксу у САТ Медија групи (SAT Media Groop), а "Кући добрих вести" прикључила се ради ширења лепих и оптимистичних ствари.

Воли музику и плес, јер оне повезују људе и чине их срећним, а читање је испуњава јер књига је човеку увек најбоље друштво.

Најновије од Мирјана Бачкоња

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015