Logo
Одштампајте ову страницу

"Ласта" нуди специјалан попуст на Сајму туризма

Оцените овај чланак
(2 гласова)

lastaaaaaБЕОГРАД - Туристичка агенција "Ласта“ обезбедила je специјални сајамски попуст за путнике у време трајања Сајма туризма у Београду од 27. фебруара до 3. марта.

"Ласта" нуди комплетну организацију и програм путовања креиран према потребама корисника - ђачке и стручне екскурзије, групна или индивидуална путовања.
Уз међународну карту путници "Ласте", имају право на бесплатан превоз на редовним међуградским линијама у дану одласка и дану повратка у земљу.
Такође, уз сваки уплаћени аранжман остварују 50 одсто попуста на куповину аутобуске карте за Словенију, а 20 одсто попуста на куповину аутобуске карте за Хрватску или Црну Гору.
"Ласта" нуди и посебан попуст за “First minute” уплате до 15. марта ове године, као и могућност плаћања аранжмана у више месечних рата.
У Хали 1 Београдског сајма, "Ласта" ће обрадовати све посетиоце својом туристичком понудом, као и специјалним изненађењем.
Првих 20 који уплате аранжман за време трајања Сајма, добијају гратис вожњу "Опен топ" аутобусом у сезони.

Извор: Кућа добрих вести/lasta.rs


Последњи пут измењено понедељак, 24 фебруар 2014 23:13
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015