Logo
Одштампајте ову страницу

Београд проглашен за #7 Rising Star Destination према порталу Gogobot

Оцените овај чланак
(2 гласова)

belgradeeeeeeБЕОГРАД - Према туристичком порталу Gogobot, намењеном за планирање путовања широм света, Београд је управо проглашен за једну од дестинација у успону - #7 Rising Star Destination и налази се на седмом месту.


Gogobot је портал на ком корисници размењују информације и искуства са различитих дестинација, дају препоруке, праве резервације и планирају путовања. Листа најбољих дестинација се прави на годишњем нивоу на основу више стотина хиљада рецензија. Критеријуми за одабир су различити, и варирају од хотела и ресторана, до посебних туристичких програма, објавила је Туристичка организација Београда.


Према рецензијама туриста који су боравили у Београду, наш град се у највећем проценту препоручује због гастрономије, локалне културе, ноћног живота, као и онима који су заљубљеници у историју, уметност & дизајн, и авантуризам.


Рецензије о Београду можете погледати ОВДЕ


Више информација ОВДЕ.


Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 01 фебруар 2015 12:36
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015