Logo
Одштампајте ову страницу

Манифестација Карневал Цвећа

Оцените овај чланак
(1 Глас)

cveceeeeeБЕЛА ЦРКВА - Туристичку сезону у Белој Цркви отвара манифестација Карневал Цвећа која ће се одржати од 21. до 28. јуна
Карневал цвећа има традицију дугу 150 година.


Карневал цвећа се традицонално организује јуна месеца, траје 7 дана и има богат културно-уметнички садржај, најавила је Туристичка организација Србије.


Сваког дана организују се бројне изложбе цвећа, бројне представе, спортска надметања, фолклорна надметања, избор мис карневала, концерти на тргу, а врхунац је карневалска поворка која броји преко 30 експоната са гостујућим карневалским групама из земље и иностаранства, мажуреткињама, полицијским оркестром и наравно ватрометом код главне бине.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 16 јун 2015 23:23
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015