Кућа Добрих Вести

Login

Да ли се „Last minute“ понуде заиста исплате?

Оцените овај чланак
(2 гласова)

minuteeeeБЕОГРАД - Како је време годишњих одмора у пуном јеку све више размишљамо томе где и када на одмор. Неки су своја летовања резервисали још прошле године неки су искористили погодности на сајму туризма, а они који се још увек нису одлучили где би на одмор имају прилику и сада да по знатно сниженим ценама уплате своје аранжмане.


Они који су своје аранжмане купили раније имали су могућност да их плате на рате, административном забраном, картицом...
За оне који до сада нису одлучили и још увек размишљају „Last minute” понуде су свакако занимљиве.


Како су цене за овај вид аранжмана мање и до 35 одсто од стандардне понуде све већи је број оних који се баш на овај начин одлучују за неку од летњих дестинација. Агенције су и у оквиру ове понуде омогућиле својим клијентима да аранжмане плате чековима као и кредитним картицама. Приликом резервације потребно је уплатити 50 одсто од износа аранжмана, а остатак до 15 дана пред пут.


За већину аранжмана који су у оквиру „Last minute“ понуде то значи да је потребно цео износ уплатити одједном па је и поред примамљивих цена које агенције нуде ова опција више за оне који у датом тренутку имају довољно новца.


Па тако аранжмани у Грчкој су сада јефтинији и до 30 одсто иако се исте понуде односе на месец август када је сезона у току. Уколико више размишљате о понудама Турске оне су тренутно на попусту до 30% , док је Италија – Сицилија јефтинија за неких 10 до 15 одсто одсто.


Аранжмани за Египат су можда чак и најјефтинији јер је цена за "Last minute" понуду нижа и до 35% у зависности од дестинације и начина превоза.


Уколико још увек нисте уплатили одмор „Last minute” понуде бисте свакако требали да погледате. Приликом прегледа оваквих понуда потребно је обратити пажњу на додатне трошкове које програм не укључује. То су углавном трошкови издавања визе уколико је потребна, међународно здравствено осугурање, а уколико је аранжман авиопревозом, аеродромске таксе нису укључене у цену аранжмана.

 

Извор: Кућа добрих вести/Каматица


Последњи пут измењено среда, 29 јул 2015 22:16
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија