Кућа Добрих Вести

Login

Желите да изаберете прави хотел – имате Хотелски водич

Оцените овај чланак
(3 гласова)

hotelcina1d2333БЕОГРАД - Хотелски водич урађен у писаном и електронском облику, који обухвата и српску и енглеску презентацију око 300 одабраних хотела Србије представљен је недавно на промоцији у Сава Центру.


Водич је представило пословно удружење хотелско угоститељске привреде – ХОРЕС, члан Балканске асоцијације хотелијера и ресторатера – БАХА и Светске асоцијације хотела и ресторатера IH&RA,које усмерава своје активности ка креирању општег привредног и законског оквира који утиче на пословање и развој хотелско угоститељске делатности.


Након саопштених података да је у овој години пораст броја ноћења иностраних гостију у Србији 15 одсто, а домаћих шест одсто, што показује колико је туризам грана у успону, Др Георги Генов, директор ХОРЕС-а, и главни и одговорни уредник Водича, истакао је да “Домаћа туристичка индустрија поседује преко 300 хотела чије се услуге са правом могу представити и понудити потенцијалним корисницима, домаћем и иностраном туристичком тржишту, али и потенцијалним инвеститорима.

hotelhoresd3333


Овај водич је осмишљен као општи преглед, али не и детаљан опис хотелске понуде. Зато га препоручујемо као смерницу у одабиру хотела, и као могућност да се о комплетној понуди информише путем контаката у овој публикацији.


Хотелски водич можете да прегледате у електронској форми на www.hores.rs

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено петак, 02 октобар 2015 23:42
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија