Logo
Одштампајте ову страницу

Београд – скривени драгуљ Европе

Оцените овај чланак
(2 гласова)

beogradnocuБЕОГРАД - Чувени лист USA Today је сврстао Београд међу десет скривених драгуља Европе за младе путнике.


Одмах иза данског Архуша, на другом месту листе се налази српска престоница, а затим Билбао у Шпанији, Клуж у Румунији, Гент у Белгији, Љубљана, Лугано, Порто, Рига и Солун, саопштила је Туристичка организација Србије.


“Историјска прошлост Србије се најбоље може видети у њеној динамичној престоници. Велики град представља објекте високоградње уз остатке социјалистичких блокова и отоманских реликвија.


Са приступачним ценама и ужурбаним ноћним животом, проглашен је као један од најбољих парти дестинација на свету. Млади путници почињу да окупирају Београд у жељи да дању упију културу овог града а ноћу да осете ноћни живот. Локација овог града га чини идеалним за прву тачку обиласка источне Европе“.


Цео чланак можете прочитати ОВДЕ.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 27 новембар 2015 22:08
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015