Logo
Одштампајте ову страницу

Дочек Нове године у Котору

Оцените овај чланак
(3 гласова)

perast1123БЕОГРАД - Организацијом дочека Нове године Котор се, након трогодишње паузе, враћа на колосек на којем је био и где му је место када је реч о елитној културној и туристичкој понуди, чуло се на недавно одржаној конференцији за новинаре организованој од стране Туристичке организације (ТО) Котор и Општине Котор у цркви Светог Павла.


Како је саопштено након емитовања промотивног видео записа „Ђеде мраз долази барком у Котор", публика ће се у новогодишњој ноћи забављати уз рокенрол музику бендова из Црне Горе и окружења, док ће сигурносном сегменту бити посвећена пажња усклађена са процјеном надлежних полицијских служби.


Координатор дочека испред ТО Котор Иван Кривокапић је казао да је посебан труд уложен како би дочек био другачији од осталих, „јер је Котор град богате културно-истроријске баштине и мора да има садржај за све нормалне земље".


„Циљ је да ово буде сасвим нешто другачије и на високом нивоу. Сви програми ће бити одржани на главном градском тргу у Котору са почетком у 20 и 30.

 

kotorrrrrr

 

За сам дочек планиран је наступ састава The Best Beat, Artan Lili i Sacri Cuori, док ће друге ноћи свирати Кристијан Ђурановић са својим блуз-рок бендом Light Under the Black Mountain Лигхт и The Bambi Molesters. Биће организован и превоз из свих већих градова Црне Горе, Бара, Никшића, Подгорице и из Херцег Новог. Све информације су и на wеб сајту и фејсбук презентацији ТО Котор", казао је Кривокапић.


Менаџер општине Котор Срђан Драгомановић је рекао да се очекују гости из целог региона.


Конференција за новинаре почела је промотивним видеом „Ђеде мраз долази барком у Котор", а учесници су за новогодишњи дочек најавили пуно добре музике и дарова.


Промо видео за дочек Нове године у Котору режирао је Душан Вулековић, аутор награђиваног филма Kotor for all seasons. Како се чуло, програм дочека је сегмент троструког празнично-новогодишњег програма који Котор припрема, а посебан је по својој концепцији и понуди. Дочек организује Туристичка организација Општине Котор са НВУ Карампана Котор уз покровитељство Општине Котор и Министарства одрживог развоја и туризма.


Програм Новогодишњег програма погледајте на сајту Туристичке организације Котор.

 

Извор: Кућа добрих вести/Медија центар


Последњи пут измењено уторак, 01 децембар 2015 20:24
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015