Кућа Добрих Вести

Login

Желите авантуру светских размера празних џепова?

Оцените овај чланак
(1 Глас)

CanYouMakeIt1234БЕОГРАД - Путовања. Реч која моментално изазива налет адреналина. По многима, највеће богатство за дух човека. Проблем у Србији је што човек путовања често не може да приушти, зар не?

 

Не. То је потпуна неистина. Ред Бул ће да докаже да су за авантуру светских размера потребни само авантуристички дух и сналажљивост. Једино питање је – Canyoumakeit?

 

#Canyoumakeit16 је део глобалног пројекта бренда Ред Бул, који има за циљ да покаже снагу људског духа, сналажљивост и креативност: како пропутовати Европу са пасошем и 24 Ред Бул лименке. Време је да покажете ко сте. Конкурс је отворен.

 

До 14.02.2016. снимите видео клип који показује зашто је баш ваш дрим тим дорастао овом изазову и пријавите се на www.redbullcanyoumakeit.com. Дакле, пасош, 24 Ред Бул лименке, 3 хероја и петља – то је све што је потребно за ову авантуру.

 

Видео пријава ће бити постављена на јавно гласање, а тимови који освоје највише гласова – постају финалисти. На крају, специјални жири бира две екипе које ће представљати Србију на овом такмичењу и које 12. априла 2016. крећу на авантуру светских размера празних џепова – без новца, картица, мобилних телефона. Седам дана сналажења од контролне тачке до контролне тачке, од задатка до задатка, и мењање лименки Ред Була за све – храну, смештај, транспорт до следеће дестинације... Крајњи резултат тима ће се заснивати на одговореним изазовима, решеним задацима и броју пратилаца на друштвеним мрежама.

 

Делује немогуће? Онда нисте материјал за овај изазов! Али, ако вас ипак сврбе табани ипале вам се лампице, знајте да је током претходног такмичења чак 100 тимова успело да доживи искуство из снова, од набављања улазница за утакмицу Лиге шампиона до лета у приватном авиону.

 

Имате екипу са факса која је дорасла овом изазову? Hit the Road!

 

Детаљније информације о конкурсу на www.redbullcanyoumakeit.com.

Видео материјал можете да ембедујете са линка

 

www.redbullcanyoumakeit.com, а пројекат можете да пратите и на друштвеним мрежама #Canyoumakeit16.

 

Извор: Кућа добрих вести

 

 


Последњи пут измењено среда, 09 децембар 2015 21:38
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија