Кућа Добрих Вести

Login

Фејсбук квизом „Знање за путовање“ почиње месец туризма

Оцените овај чланак
(2 гласова)

uvacccccБЕОГРАД - Туристичка организација Србије (ТОС) ће овог месеца када се одржава и сајам туризма организовати бројне активности окренуте како домаћим, тако и иностраним туристима, које имају за циљ интензивнију промоцију туристичке понуде наше земље.


ТОС планира отварање новог „Инфо Центра“ у Београду, а биће пуштен у рад и реорганизован, осавремењен веб сајт ТОС-а који ће ићи у корак са актуелним трендовима интернет комуникација, као и бесплатна wifi зона за транзитне туристе на граничним прелазима. У месецу туризма део активности ТОС ће бити посвећен информисању грађана о могућностима и начину коришћењу ваучера за субвенционисани одмор у Србији. С обзиром на хладније временске услове, туристички потенцијали Србије промовисаће се и у тржним центрима Новог Сада, Ниша и Београда.


Наступ Туристичке организације Србије на Београдском сајму туризма – ИФТ 2016 (18. – 21.02.2016.) биће круна промотивних активности ТОС-а у оквиру месеца туризма, обележиће га теме: „Водено благо Србије“, „Дунав“ и „160 година од рођења Николе Тесле“, као и промоција нове брошуре ТОС-а – „Реке и језера Србије“. За посетиоце сајма туризма у Београду, ТОС је припремио нови вид промоције туристичких потенцијала коришћењем најмодернијих технологија.


Награда – путовање за двоје


Месец туризма у Србији почиње наградним квизом „Знање за путовање“ на фејсбук страници Туристичке организације Србије. Од 1. фебруара 2016. године сви љубитељи путовања моћи ће да се забаве, провере своје знање о култури, историји и природној баштини Србије и освоје награде.


Сви учесници који одговоре тачно на сва питања наћи ће се у конкуренцији за награде. Победник квиза биће учесник који најбрже одговори тачно на сва постављена питања. Сваки корисник је у могућности да највише три пута учествује у квизу, а при рангирању рачунаће се најбољи резултат који корисник буде остварио.


Победник квиза биће награђен викенд путовањем за двоје, на дестинацију у Србији коју сам изабере. Поред главне награде, на крају сваке недеље 7 најбоље пласираних учесника биће награђено поклон пакетима Туристичке организације Србије. Квиз ће трајати током целог фебруара месеца.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 05 фебруар 2016 23:30
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија