Кућа Добрих Вести

Login

Све спремно за пливачки маратон на Ади Циганлији

Оцените овај чланак
(2 гласова)

plivajeadanБЕОГРАД - Не треба сумњати, на Ади Циганлији очекује се још један предиван дан, недеља 5 јун, декорисан атрактивним дешавањима, која већ у најави наговештавају импресивну манифестацију.

 

 

Сви су максимално мотивисани и фокусирани како би Пливачки спектакл перајима "Трофеј Београда" 16. по реду, организационо и такмичарски протекао на врхунском нивоу. Догађај који превазилази спортске оквире одржаће се на средини језера, са стране старог Обреновачког пута (Макишка страна) код кафеа Red shoes.

 

Рок за пријаве такмичара је 9,30 сати, или путем Emaila Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. до петка 4 јуна. Старт трке предвиђен је за 10, 30 сати, а у такмичарском програму учесници ће се надметати у 11 категорија:

 

- млађи пионири, до 10 година, 500 м.
- пионири, до 12 година, 500 м.
- кадети 13 – 15 година, 500 м.
- јуниори 16 – 18 година, 2 км.
- сениори 19 – 25 година, 4 км.
- старији сениори 26 – 30 година, 4 км.
- млађи ветерани 31 – 35 година, 4 км.
- ветерани 36 – 40 година, 2 км.
- старији ветерани 41- 45 година, 2 км.
- олд тајмери, преко 45 година, 2 км.
и жене 2 км.

 

Право учешћа имају рониоци са карнетима било које Асоцијације уз оверен лекарски преглед и пливачи са потврдом о здравственој способности не старијом од 6 месеци.

 

Котизација по такмичару је 1.000,00 дин. а за пионире 200 динара (до У18).

Такмичари потписују изјаву одговорности за случај било какве незгоде.

 

Обавезна опрема су пераја, дисалица и маска или пливачке наочаре. У зависности од температуре воде дозвољено је ронилачко одело, пододело, бермуде, шлофијанка... Пионири могу да користе пливачку даску.

Организатори Пливачког маратона су Ари-а (Савез ронилаца Београда) и Градски секретаријат за омладину и спорт.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 02 јун 2016 19:05
Марина Трмчић

Марина Трмчић је рођена 1976. године у Чачку. Радећи као извештач развила је љубав према писаној речи, као и према спорту. Њено новинарско перо забележило је приче о незнаним спортским јунацима, биатлонцима, планинарима, дрифтерима, али и о деци која својим ентузијазмом, талентом и трудом доказују да је могуће снове преточити у стварност. Препознајући позитивну енергију у текстовима ,,Куће добрих вести" пожелела је да постане део тима извештача тог сајта, са којима је поглед у радосну будућност Србије реалнији.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија