Logo
Одштампајте ову страницу

Пет медаља за АК "ЧААК" на првенству Србије

Оцените овај чланак
(1 Глас)

Bogdan11

ЧАЧАК - Да досадашњи добри резултати јуниора "ЧААК"-а нису случајност већ "плодови" доброг и квалитетног рада потврђено је и на првенству Србије за старије јуниоре и јуниорке одржаном у Београду. Млади Чачани наставили су жетву медаља и у престоници.

Никола Васић је првог дана такмичења на 5000 метара освојио бронзану медаљу, а сутрадан против истих „противника“ био је супериоран на деоници од 3000 метара и попео се на највиши степен победничког постоља.

Богдан Јоковић је лако и убедљиво дошао до још једне титуле првака Србије на 800 метара. Од почетка до краја водио је трку и није дозволио ривалима да угрозе његову победу.

Колекцију медаља обогатио је и спринтер Стефан Симић освајањем 2 бронзане медаље, у тркама на 100 и 200 метара. У финалу трке на 100 метара истрчао је лични рекорд и за пар стотинки остао без сребрне медаље.

Добар наступ имао је и сутрадан када је такође освојио бронзано одличје на дупло дужој деоници.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 17 јун 2016 22:40
Марина Трмчић

Марина Трмчић је рођена 1976. године у Чачку. Радећи као извештач развила је љубав према писаној речи, као и према спорту. Њено новинарско перо забележило је приче о незнаним спортским јунацима, биатлонцима, планинарима, дрифтерима, али и о деци која својим ентузијазмом, талентом и трудом доказују да је могуће снове преточити у стварност. Препознајући позитивну енергију у текстовима ,,Куће добрих вести" пожелела је да постане део тима извештача тог сајта, са којима је поглед у радосну будућност Србије реалнији.

Најновије од Марина Трмчић

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015