Logo
Одштампајте ову страницу

Оцените туристичке агенције и путујте сигурно уз PutujSigurno.rs!

Оцените овај чланак
(3 гласова)

putujsigurnovizualfiksnaВЕОГРАД - Избор туристичке агенције за путовање може бити прави изазов. Упоређујемо цене, услугу и термине за путовање, ипак како знати која је добра туристичка агенција?

Некада бисмо се ослањали на препоруке пријатеља, а данас то можемо учинити још лакше и брже! Да, коначно негде заиста можете оценити рад туристичке агенције са којом сте путовали, затим оставити коментар и препоручити је другима за следеће путовање! Све оно што смо тражили за сигурност путовања стиже кроз портал PutujSigurno.rs! Добре вести, зар не? Ево о чему се ради.


Оцените рад туристичке агенције са којом се путовали


Летња сезона путовања је на самом крају. Сви који су негде летовали сигурно су препуни утисака о протеклом летовању. Путовали сте, презадовољни сте услугом и организацијом путовања - па зашто да своје утиске не поделите са другима? Путуј Сигурно портал, који ускоро слави свој 1. рођендан, је ту за Ваше препоруке, искуства и савете другим путницима!

 

Напокон постоји место на коме можете поделити са другима Вашу свеобухватну оцену рада туристичке агенције и рецензију путовања. Искрена искуства путника су најбољи показатељ квалитета који пружа једна туристичка агенција. Уколико планирате одлазак на неко јесење путовање, али још увек бирате агенцију са којом ћете путовати, можете путовати сигурно захваљујући рецензијама оних који су жељене дестинације већ посетилии.

 

Отворен налог на сајту ПутујСигурно омогућава различите могућности самог путника:
- Оцењивање туристичких агенција
- Остављања рецензија рада агенција и личних путовања
- Оцењивање и похвале рада туристичких водича
- Избор специјалних понуда, придруживање тиму аутора и много тога другог.


Искрена мишљења корисна како за туристе тако и агенције


Објективност и транспарентност оцењивања туристичких агенција је кључна. Најбоље могуће путовање за све путнике није само жеља, већ императив, али то свакако не подразумева једносмерни поглед на путовање. Наиме, туристичке агенције такође могу извући велику корист из коментара путника. Наравно, оне агенције које свој посао раде савесно, а чији коментари искрено потврђују квалитет њиховог рада, након строге контроле исправности оцена и коментара.

 

                    putujsigurnovizual

 

Најбоље оцењене агенције, по искреном мишљењу путника су већ биле награђиване од стране заједнице путника PutujSigurno.rs, а таква пракса се сигурно наставља и у будућности!
Такође, туристичке агенције могу преузети вођење сопственог профила, при чему директно могу утицати на побољшање свог рада отвореном комуникацијом са путницима, уређивањем свог профила али и постављањем специјалних понуда.


Оцените водича са којим сте путовали


Уколико сте били пријатно изненађени односом водича према путницима, водич је увек био ту да вас упути и помогне и имате жељу да опет путујете са њим - поделите и то са другима. Осим оцене самих агенција, портал PutujSigurno.rs нуди могућност да оцените и Вашег водича тиме што се на сајту редовно ажурирају базе туристичких водича из Србије.
Наравно, постоји могућност и додавања - како водича тако и нових туристичких агенција.

 

Пронађите специјалне понуде на PutujSigurno.rs


Пронађите аранжман за себе кроз специјалне понуде туристичких агенција на нашем порталу. Можете претраживати понуде у зависности од дестинације, агенције и њеног статуса, типа понуде, као и периода у којем желите да путујете - и на тај начин пронађете оно што Вам највише одговара.

 

Можете прочитати бројне путописе из свих делова света


Осим могућности да оцењујете туристичке агенције, PutujSigurno.rs Вам даје могућност путем свог блога да се упознате са најразличитијим дестинацијама света. Портал редовно прикупља и обавештава читаоце о најновијим вестима из света туризма, те је права ствар за оне који воле да увек буду обавештени. Професионалнци у области туризма упознају читаоце са предностима и могућностима различитих дестинација широм света кроз путописе. Читајте добре и занимљиве блогове и можда баш тако одаберете следећу дестинацију за Ваше путовање.

 

ПутујСигурно тим је отворен за нове чланове


Уколико сте заљубљеник у путовања, желите да научите нове ствари, а своја знања поделите са заједницом путника, позивамо Вас да се прикључите нашем тиму. Све што је потребно јесте да попуните пријавни формулар који се налази на самом сајту.

 

Рекло би се да често ни не знамо колико тога доброг постоји на ,,овом” Интернету, а на дохват руке нам је? Искористите могућности Интернет портала до максимума, и зашто не баш за овако корисну тематику као што су путовања која често планирамо?

 

Извор: PutujSigurno.rs


Последњи пут измењено недеља, 18 септембар 2016 09:35
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015