Кућа Добрих Вести

Login

Нова сезона разгледања Београда отвореним аутобусом и бродом

Оцените овај чланак
(5 гласова)

vukcia3434Почиње девета сезона разгледања града из отвореног аутобуса БС Турс „Београд ваш домаћин“ и четврта сезона комбинованог разгледања града аутобусом и бродом, под називом „Београд ваш домаћин – најбољи начин да откријете и доживите Београд са река“.



Редовни поласци отвореног аутобуса су сваког дана у 11 и 13 часова, са Трга Николе Пашића. Трајање вожње је 70 минута, током које се преко аудио водича на српском, руском, енглеском, француском, немачком, турском, грчком и италијанском језику може чути прича о најпознатијим туристичким атракцијама и локацијама у нашем граду.

Карте по цени од 600 динара за одрасле и 400 динара за децу могу да се купе у инфо центру ТОБ у Кнез Михаиловој 5, у пословници БС Турс, Савски трг 1-а, као и у аутобусу пре самог разгледања.

Тура „Београд ваш домаћин – најбољи начин да откријете и доживите Београд са река“ је комбинован програм разгледања града отвореним аутобусом и бродом, који ће бити реализован сваког петка и суботе у овој туристичкој сезони.

Поласци су са Трга Николе Пашића у 17 часова, а разгледање обухвата вожњу отвореним туристичким аутобусом по стандардној траси, а затим пловидбу туристичким бродом Стеванске ливаде, усидреног код сплава Габијано. У пратњи туристичког водича, на српском и енглеском језику, посетиоци могу да уживају у 90- минутној пловидби дуж 20 километара обале Дунава и Саве.

Карте по цени од 1.200 динара за одрасле и 600 динара за децу до 12 година се могу купити у инфо центру ТОБ у Кнез Михаиловој 5, 011/2635622, и пословници БС Турс, Савски трг 1-а 011/7614693, 011/6688448.

 

„Кућа добрих вести“ вас, такође, позива да и овако разгледате Београд и доживите га на потпуно другачији начин, позовите и пријатеље, уживајте, ми већ јесмо, па вас зато и позивамо на ово уживање.

 

Извоз: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 26 март 2017 22:14
Вукица Сотировић

је професор језика из Београда, љубитељ речи какао писане, тако и усмене, али и музике и покрета. Воли природу и комуникацију са људима, због чега се и бави страним језицима да би могла да са што више људи разговара и размењује знања и искуства. 
Приступила пројекту ,,Куће добрих вести” јер сматра да живот може бити испуњен само када се чине лепе и хумане ствари, када се помаже другима, што је за њу највеће задовољство.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија