Кућа Добрих Вести

Login

Будва у Новом Саду

Оцените овај чланак
(1 Глас)

www.slavenvilus.me454545БЕОГРАД - Туристичка организација општине Будва ће, у склопу регионалне промоције туристичке понуде Будве у периоду предсезоне, а у сарадњи са Националном туристичком организацијом Црне Горе и осталим локалним туристичким организацијама, спровести промотивне активности у Крагујевцу, Новом Саду, Бања Луци и учествовати на манифестацији “Београдски Манифест”.


У Новом Саду је предвиђена промоција, у виду поделе промо материјала и наградне игре, данас, на Тргу слободе.


Многобројније госте из Србије, Туристичка организација општине Будва посебно ће позвати музиком најстаријег градског оркестра из Будве, који је прошле године обележио 110 година постојања.


Свечани дефиле предвођен будванском Градском музиком, прошетаће Дунавском улицом све до Трга слободе, где је предвиђен двадесетоминутни концерт.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 28 мај 2017 23:25
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија