Кућа Добрих Вести

Login

Дино и авантура парк на Златибору

Оцените овај чланак
(1 Глас)

dinoparkkkkkkБЕОГРАД – На Златибору  ће  у четвртак 29. јуна са почетком у 12 чаосва бити свечано отворен Дино и авантура парк.

 

Церемонија отварања ће се одржати на најатрактивнијој локацији парка Чигота на Златибору, улица Спортова бб.

 

Дино парк Златибор је највећи забавно авантуристички парк како у Србији тако и у овом делу Европе.

 

Својим посетиоцима биће понуђен широк спектар едукативног, културног и забавног садржаја.

 

Двадесет и четири изузетно верне реплике диносауруса из ере Мезозоика, сакако су заштитни знак овог парка.

 

„Авантура парк право је место за сваког ко жуди за узбуђењем, зип лајн, вештачка стена, квадови, paintball и RC аутомобили стаза за вожњу ролера, стреличарство нуде незаборавну авантури сваком посетиоцу”, наводи се у званичној најави.

 

„Ту су још и 6Д биоскоп, ископавање скелета диносауруса, бина за представе само су део нашег едукативног садржаја“.

 

„Дино село представља  место где се клинци и клинцезе могу слободно играти,док њихови родитељи безбрижно проводе време у ресторану поред језера, који поред богате гастрономске понуде хране и пића нуди и уживање у играма као што су билијар, срони фудбал и пикдо“.

 

„Неизоставни део парка свакако је мини зоо врт са понудом разноликих животиња међу којима су и понији за јахање. Сваки садржај понаособ представља једну плочицу предивног мозаика Дино парка. Циљ је да својом понудом одушевимо родитеље и измамимо осмеха на лицима малишана”, истичу  организатори овог догађаја.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 26 јун 2017 13:43
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија