Logo
Одштампајте ову страницу

„Види Србију...савршен одмор ти је на дохват руке“ у Београду

Оцените овај чланак
(1 Глас)

karavansrbija56565БЕОГРАД - На Тргу Републике биће одржан промотивни догађај „Види Србију…савршен одмор ти је надохват руке“ у оквиру кампање Туристичке организације Србије, а која се у нашем граду реализује у сарадњи са Туристичком организацијом Београда.


Догађај се одржава на Тргу Републике са почетком у 18 часова.


После Ниша, Чачка и Новог Сада, туристичка понуда Србије биће представљена у Београду, како би се нашим суграђанима представиле могућности за одмор у земљи.


Програм на Тргу Републике почиње у 18 часова обраћањем Миодрага Поповића, директора ТОБ и Марије Лабовић, директора ТОС, и наступом Балетске школе „Лујо Давичо“ из Београда, најавила је Туристичка организација Београда.


Уследиће представљање локалних туристичких организација кроз различит уметничко- забавни програм, који ће трајати до 22.30 часова.


Посетиоци ће на штандовима моћи да дегустирају карактеристичне локалне производе, и да се информишу о ваучерима за одмор у Србији, субвенционисаном мером Владе РС коју спроводи Министарство трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије.


За учеснике наградне игре, Туристичка организација Београда је припремила карте за различите програме разгледања града, вечеру за двоје, и друге награде.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 06 јул 2017 10:34
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015