Logo
Одштампајте ову страницу

Планински доживљај лета

Оцените овај чланак
(1 Глас)

DIZUVKHAAAAAБЕОГРАД - Летња сезона на планинама Србије - Копаонику, Златибору и Старој Планини у пуном је јеку.

 

У организацији ЈП „Скијалишта Србије“ туристима су на располагању сви летњи садржаји од понедељка до четвртка од 9 до 15 часова, а петком, суботом и недељом од 9 до 16 часова.

 

По речима Дејана Ћике, директора ЈП „Скијалишта Србије“, „Копаоник ради пуном паром овог лета.

 

Добио је све летње садржаје које имају и најразвијенији планински центри у свету. А први пут овог лета радимо и сваког дана“.

 

Гости Копаоника уживају у планинском бициклизму, параглајдингу, сафари турама, вожњи квадова по офф роад стазама, панорамском разгледању жичаром, стреличарству, пешачким турама, школи јахања и активностима забавног парка – бобу на шинама, зип лајну и тјубингу, а у понуди су и спортско-едукативни кампови за децу који развијају здраве навике и љубав према природи. Хотели МК Групе – „Гранд“, „Ангелла“ и Апартмани „Конаци“, под насловом „Копаоник – нови доживљај лета“, дочекали су отварање сезоне са пуним капацитетима и промотивном понудом пакета који подразумевају активности у природи, одмор и забаву за целу породицу.

 

За све који на Копаонику, Златибору (Торник) и Старој Планини воле планински бициклизам, адреналинске и авантура садржаје, Скијалишта Србије током лета организују и промотивне пакете – лето2017 (21.-23.07., 4.-6.08., 25.-27.08.) који подразумевају 15 одсто попуста на одређене забавне садржаје.

 

 

Извор: Кућа добрих вести/istnews.com/


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015