Logo
Одштампајте ову страницу

Одмор за маме и бебе

Оцените овај чланак
(1 Глас)

mameeeeeeБЕОГРАД – Сезона је годишњих одмора, тема су путовања и лепа искуства.

 

Студиo јоге „Shivashakti који се бави организовањем јоге за труднице осмислио је туристички јога аранжман за посебну категорију туриста и путница – маме са бебом. Реч је о одласку у дворац Каштел у Ечкој и боравак у њему од 14. до 17. августа.

 


„Ми знамо колико је прва година са бебом захтевна. Зато смо осмислили и из претходних искустава дотерали један савршен четвородневни одмор за вас и вашу бебу.


Овај одмор је својеврсно опуштање, уживање, истезање, дружење, оснаживање мама.


Одмор за маме садржи јутарњу јогу за маме, послеподневну јогу са бебама, масажу за маме, плес са бебом, разговоре на тему изазова мајчинства, партнерских односа и тема које вас занимају”, наводи се у позиву новопеченим мамама на Фејсбуку.


Дружење је веома важна компонента овог одмора јер ћете се кроз размену са другим мамама осетити да нисте саме у својим изазовима и да друге маме могу да буду значајна подршка.

 

Са одмора ћете се вратити окрепљене, инспирисане, оснажене, насмејане, наспаване, уз нова пријатељства и дивне успомене.

 

Пожелећете, сигурно, да се бар још једном вратите у оазу коју пружа јога одмор и ловачки дворац Каштел Ечка Зрењанин.

 

Аранжман обухвата:


-смештај на бази три пуна пансиона
-јога активности за маму и бебу
-масажу за маму
-увод у масажу беба
-плес са бебом
-чување бебе током масаже

 

Цена аранжмана износи 155евра,
а резервација места је 70 евра.

 

Место одржавања Јога одмора за маме је Каштел Ечка код Зрењанина, 60 км од Београда.

 

Извор: Кућа добрих вести

 

Више о Каштелу сазнајте ОВДЕ.


Број места је ограничен на 10 мама, свака мама је сама са бебом у соби са француским лежајем Могућност доплате за тату.

 

Одмор за маме води Мирјана Гњатић, инструкторка јоге за труднице, маме и бебе, сертификовани међународни инструктор масаже беба по IAIM програму.

 

Извор: Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015