Logo
Одштампајте ову страницу

"Serbian Tourism Forum"

Оцените овај чланак
(1 Глас)

pageБЕОГРАД - "Serbian Tourism Forum" (STF), јединствен догађај који ће окупити стручњаке који истражују и прате најновије трендове у туристичком маркетингу у организацији “Ovic Consulting” агенције специјализоване за маркетинг у туризму, удружења “Млади за туризам” и организације Marketing Workshop" oдржаће се у среду, 18. октобра 2017. године са почетком у 9 часова, у хотелу Зира, Рузвелтова бр35, у Београду.

 

Окосница конференције биће сегментација и таргетирање нових тржишта.

 

На самом форуму учесници ће имати прилику не само да слушају, већ и да постављају питања, као и да поделе са гостима своја искуства и проблеме са којима се сусрећу у свакодневном раду.

 

На самој конференцији "Serbian Tourism Forum" (STF), “Ovic Consulting” презентоваће резултате истраживања о кључним карактеристикама Србије из туристичког угла док ће на самим панелима и презентацијама учествовати стручњаци из ове области.

 

За све детаљне информације обратите се на следећу адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 14 октобар 2017 23:39
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015