Logo
Одштампајте ову страницу

Припрема отварања зимске сезоне на планинама

Оцените овај чланак
(2 гласова)

mapaskijalistakopaonikassssssssБЕОГРАД - На планинама Србије - Копаонику, Златибору (Торник) и Старој Планини припреме за зимску сезону 2017/2018. су у току.

 

Отварање сезоне, популарни „Ски опенинг“, на Копаонику је предвиђен од 7. до 10.децембра, на Старој Планини од 14. до 17. децембра а на Златибору (Торник) од 21. до 24. децембра 2017. године.

 

Најављени су и промо викенди , а све је спремно и за вештачко оснежавање стаза.

 

Ослањањући се на податак да је у овогодишњој летњој сезони на Копаонику остварен промет 50% већи него прошле године, Дејан Ћика, директор ЈП „Скијалишта Србије“, најављује “Пред нама је нова скијаша сезона, коју вредно припремамо. Очекујемо велики број скијаша, домаћих и иностраних, па самим тим и још боље резултате. Први пут у историји овог предузећа, овогодишње цене ски карата остају на нивоу прошлогодишњих“.

 

Вероватно је и због те одлуке “МK Mountain Resort”, који располаже смештајним капацитетима на најбољим локацијама Копаоника, дао наслов својој овогодишњој зимској кампањи „Кад је срећа од планине већа“.

 

А шта ће све ова зима донети на планинама Србије – Копаонику, Златибору (Торник) и Старој планини, ЈП „Скијалишта Србије“ приказују на Међународном сајму зимске спортске опреме, туризма и рекреације EXPOZIM који се одржава од 7. до 10. децембра 2017. године у хали 4 Београдског сајма.

 

Скијалишта Србије и ове године на овом сајму одобравају попуст од 10 oдсто на цене ски карата.

 

Извор: Кућа добрих вести/ISTN

 




Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015