Logo
Одштампајте ову страницу

Туристички портал за заказивање излета

Оцените овај чланак
(2 гласова)

adventure33333БЕОГРАД - SerbianAdventures.com, једини сервис за онлaјн резервисање излета и разгледања различитих дестинација, представља се на овогодишњем Сајму туризма који се одржава од 22. до 25. фебруара на Београдском сајму.

 

Под слоганом „Сви излети по Србији на једном месту“, портал посетиоцима представља понуду многобројних домаћих организатора ових кратких путовања, са поласцима из Београда, Новог Сада, Ниша, Златибора, Врњачке Бање, Суботице.

 

Посетиоци на портал могу да виде све туре и излете по Србији на српском и енглеском језику.

 

У понуди су сва путовања са датумом и местом поласка, дестинацијом, специфичностима…, тако да постоје посебне категорије путовања за винопије, породице са децом, програме који имају попусте за пензионере, авантуристе…

 

Serbian Adventures je онлајн сервис за резервисање разгледања, излета и различитих активности по Србији.

 

Serbian Adventures пружа техничке могућности организаторима активности, излета и тура за постављање и промоцију програма излета по Србији као и промоцију на другим партнерском сајтовима.

 

Сајт је креиран са намером да се на једном месту представе програми за путовања по Србији домаћим и страним туристима.

 

SerbianAdventures.com није организатор ни једног излета нити активности, већ само дистрибутер ових програма.

 

Преко сајта се онлине могу резервисати жељени програми, и те резервације се аутоматски прослеђују организаторима. По пријему резервације, организатор контактира клијенте и договара услове, начин плаћања и осталу администрацију.

 

Организатор сноси сву одговорност према клијентима за извршење услуга али и државним органима по закону о туризму, закону о заштити потрошача, закона о оглашавању и сл.

 

Финансирање овог пројекта омогућио је Покрајински секретаријат за привреду Владе Војводине 2012. године.

 

Реализатор порјекта је Асоцијација за развој туризма VisitVojvodina, Нови Сад.

 

Извор: SerbianAdventures.com/Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 24 јануар 2018 12:06
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015