Logo
Одштампајте ову страницу

Успешна промоција туристичких лепота острва Кос

Оцените овај чланак
(2 гласова)

biglbluБЕОГРАД - Београдски хотел Метропол био је домаћин вечери грчко-српског пријатељства на којој су промовисане туристичке вредности и све друге лепоте острва Кос, трећег по велични у Додекадском архипелагу и четвртог у Грчкој по броју туриста који су га посетили прошле сезоне.

 

Магију острва кога још називају и „вртом Егејскогмора“ бројним гостима бираним речима представио је и господин Елиас Сифакис, заменик градоначелника града Кос. Добродошлицу српским туристима на ово копно окружено морем, а препознатљиво по доброј забави такође су пожели још и господин Ламбис Коуналакис, министар за економско-трговинске односе у Амбасади Грчке у Београду, односно Софија Лазариду, председник Грчке Националне туристичке асоцијације.

 

У име агенција КонТики и Биг Блу, које овог лета једине у Србији подижу чартер до ваздушне луке овог острва у плаветнилу Егеја, говорили су комерцијални директор Зоран Арсеновић као и комерцијалиста Тања Тишма која је представила комплетну понуду две највеће српске агенције за лето 2018.

                                      Grci

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 11 мај 2018 12:38
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015